Kobalt Hoofdgerechten
SCHNITZELKAART á € 15,50 (normaal)
Alle schnitzels zijn in varkensvlees, of in kip verkrijgbaar!
Voor de grotere eter zijn de varkensschnitzels ook verkrijgbaar in 500 gram (groot) € 19,50
Schnitzel Naturel, of met saus naar keuze
Holsteiner schnitzel (met ham en gebakken ei)
Boeren schnitzel (met wokgroenten gegratineerd met kaas)
Wiener schnitzel (met gerookte zalm en citroen)
Schnitzel Parijs (met Camembert en cranberrysaus)
Schnitzel Hawaiï (met ananas en satésaus)
Schnitzel Berlijn (met gebakken spek, uien en champignons)
Schnitzel Wenen (met ham, uien, gegratineerd met kaas)
Schnitzel Thai (met gewokte groenten, cashewnoten en oystersaus)
Schnitzel Italië (met salami, roomsaus en gegratineerd met kaas)
Schnitzel Bodegraven (met roomsaus en gegratineerd met kaas)
Schnitzel Acapulco (met gesmolten kaas, tortillachips en pikante saus)
Schnitzel Papillon (met Roquefortsaus)
Schnitzel Peking (met satesaus en atjar)
Schnitzel a la Boeuf (met gebakken champignons)
Schnitzel Bangkok (met gebakken ei en wokgroenten)
Schnitzel Moskou (met gebakken spekreepjes)
Schnitzel Cordon Blue (dubbelgevouwen - gevuld met ham en kaas)
Schnitzel Picasso (met vers fruit)
Vleesgerechten á € 16,50
Twee varkensmedaillons
Kippenlevertjes
Beenhammetje
Beenhammetje
Wokschotel van ossenhaas, varkenshaas, of kipfilet
Saté van kipfilet
Hollandse biefstuk
Visgerechten á € 16,50
Gebakken mosselen
Kabeljauwfilet
Kabeljauwfilet
Zalmfilet, gebakken, of gestoofd
Vleesgerechten á € 18,00
Lamskoteletjes
Drie varkensmedaillons
Drie varkensmedaillons
Kalfslever met spek en uien
Australische ossenhaas
Ribeye met kruidenboter
Varkenshaas
Visgerechten á € 18,00
Wokschotel met Black Tiger garnalen
Kabeljauw Noordzee met garnalen en mosselen
Kabeljauw Picasso met vers fruit
Duo van gebakken Kabeljauw en gestoofde Zalm
Gestoofde, of gebakken paling (indien voorradig)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rijk garnituur.
Keuze uit de volgende sauzen (geen meerprijs):
Champignonroomsaus, Stroganoffsaus, Peperroomsaus, Kreeftensaus, Pindasaus, Roquefortsaus, of Hollandaisesaus.