Afdrukken

Kobalt Hoofdgerechten

  • Icon 01
    Dranken
  • Icon 02
    Voorgerechten
  • Icon 03
    Hoofdgerechten
  • Icon 04
    Kobalt Specials
  • Icon 05
    Vegetarisch
  • Icon 06
    Kindervriend
  • Icon 07
    Nagerechten
  • Icon 08
    Buffetten
  • Icon 09
    Menu's

SCHNITZELKAART á € 15,50 (normaal)

Alle schnitzels zijn in varkensvlees, of in kip verkrijgbaar!
Voor de grotere eter zijn de varkensschnitzels ook verkrijgbaar in 500 gram (groot) € 19,50

Schnitzel Naturel, of met saus naar keuze
Holsteiner schnitzel (met ham en gebakken ei)
Boeren schnitzel (met wokgroenten gegratineerd met kaas)
Wiener schnitzel (met gerookte zalm en citroen)
 
Schnitzel Parijs (met Camembert en cranberrysaus)
Schnitzel Hawaiï (met ananas en satésaus)
Schnitzel Berlijn (met gebakken spek, uien en champignons)
Schnitzel Wenen (met ham, uien, gegratineerd met kaas)
Schnitzel Thai (met gewokte groenten, cashewnoten en oystersaus)
Schnitzel Italië (met salami, roomsaus en gegratineerd met kaas)
Schnitzel Bodegraven (met roomsaus en gegratineerd met kaas)
Schnitzel Acapulco (met gesmolten kaas, tortillachips en pikante saus)
Schnitzel Papillon (met Roquefortsaus)
Schnitzel Peking (met satesaus en atjar)
Schnitzel a la Boeuf (met gebakken champignons)
Schnitzel Bangkok (met gebakken ei en wokgroenten)
Schnitzel Moskou (met gebakken spekreepjes)
Schnitzel Cordon Blue (dubbelgevouwen - gevuld met ham en kaas)
 
Schnitzel Picasso (met vers fruit)

Vleesgerechten á € 16,50

Twee varkensmedaillons
Kippenlevertjes
Beenhammetje
Wokschotel van ossenhaas, varkenshaas, of kipfilet
Saté van kipfilet
Hollandse biefstuk

Visgerechten á € 16,50

Gebakken mosselen
Kabeljauwfilet
Zalmfilet, gebakken, of gestoofd

Vleesgerechten á € 18,00

Lamskoteletjes
Drie varkensmedaillons
Kalfslever met spek en uien
Australische ossenhaas
Ribeye met kruidenboter
Varkenshaas

Visgerechten á € 18,00

Wokschotel met Black Tiger garnalen
Kabeljauw Noordzee met garnalen en mosselen
Kabeljauw Picasso met vers fruit
Duo van gebakken Kabeljauw en gestoofde Zalm
Gestoofde, of gebakken paling (indien voorradig)

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rijk garnituur.

Keuze uit de volgende sauzen (geen meerprijs):

Champignonroomsaus, Stroganoffsaus, Peperroomsaus, Kreeftensaus, Pindasaus, Roquefortsaus, of Hollandaisesaus.

Locatie

  • Nutspassage 1 
    2411 AD  Bodegraven

Keuken geopend

Dinsdag-Zondag 16:00 - 20:30 uur
Maandag Gesloten

Follow Us - Services

icon facebook icon twitter icon linkedin   icon pin icon wifi